< < < <<Liner(Doğrusal) Kablo Tipi Sıcaklık Algılama Dedektörleri - INVIA Bina Teknolojileri | Zayıf Akım ve Güvenlik Sistemleri

Liner(Doğrusal) Kablo Tipi Sıcaklık Algılama Dedektörleri

Liner(Doğrusal) Kablo Tipi Sıcaklık Algılama Dedektörleri

Standart duman, ısı veya alev dedektörlerinin kullanılamayacağı zor şartlarda çalışan sistemler için tasarlanmış olan Lineer Isı Dedektörleri, iç ve dış ortamlarda başarı ile çalışmaktadır.

Firmamız Protectowire gibi sektörün lider markası ile çalışmaktadır.

Protectowire’ ın 68° - 180° arasında değişen farklı çalışma sıcaklığına sahip modeller ile kablo tipi yangın detektörleri ortam şartlarının doğru yangın algılaması yapılmasına İmkan vermediği tozlu, aşırı kirli ve nemli,vb. sahalar için optimum çözüm sunmaktadır.

Fabrikalar, Soğuk ve Sıcak Hava Depoları, Kablo kanalları, elektrik/elektronik pano içleri, trafolar, kimyasal tanklar, uçak hangarları ve tüneller gibi geniş uygulama alanına sahip Lineer ısı dedektörleri konvansiyonel ve adresli sistemlerle başarı ile entegre edilebilmektedir.

Genel Özellikler

Protectowire sıcaklık algılama sistemi çeşitli ortamlarda kullanılabilecek değişik sensör kabloları, değişik kapasite ve özellikteki kontrol üniteleri ve aksesuarlarından oluşmaktadır.

  • Gelişmiş Zon Kontrol Modülü
  • Kablo Tipi Sıcaklık Dedektörü

PIM  Gelişmiş Zon Kontrol Modülü

 

PIM serisi paneller 1,5 – 2 km'ye kadar liner kablolar üzerinden sıcaklık algılaması yapabilmektedir. Aynı panel üzerinde ikinci giriş  opsiyonu ile algılama yapılan mahalde 2 Zone bağlantı imkânı sunmaktadır. İhtiyaca göre seçilebilecek 1,5 - 2 km kapasiteli panellerin ;

  • Alarm, hata ve güç ledleri,
  • LCD Mesafe ölçer
  • TRI-wire ön alarm
  • Kuru kontak veya 4-20Ma Çıkış
  • IP66 Muhafaza
  • Kolay montaj özellikleri bulunmaktadır.

Gelişmiş PIM Zone Modelleri;

PIM-120

PIM-420

PIM-430

Liner (Doğrusal) Sıcaklık Algılama Kabloları

Uygulama tipine ve mahal özelliklerine göre seçilebilecek üç ayrı tip mevcuttur. Kablonun mekanik dayanımının önem kazandığı zorlu ortamlar için geliştirilen kablo tipleri ;

EPC : Ticari Uygulamalar ve Kablo Tavaları için

EPR : Endüstriyel Uygulamalar için

XCR : Zorlu Çevresel Koşullar ve Dış Ortamlar için

TRI : Ön Alarm İstenen Uygulamalar için

XLT : Soğuk Hava Depoları ve Düşük Sıcaklıklar için

İsmail KARTOPU

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yazarın Son Yazıları

X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhatsApp Destek