ROSSLARE GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ

Kategori Blog

Rosslare Geçiş kontrol sistemleri küçük, ortak ve kurumsal şirketler için yüksek kalite çözümler sunmaktadır.Rosslare, ürünleri ile tek
bir kapı ve turnikenin kontrolünden, network üzerinden haberleşen gelişmiş yapısı ile yüzlerce kapı ve turnike uygulamalarına kadar, 
geçiş kontrol çözümleri sunabilir. Proximity, Smartcard gibi kart okuyucular ya da biyometrik parmak izi okuyucularla geçiş kontrolü yapmanızı sağlar.

Rosslare Çin, Hindistan, Kuzey Amerika, Avrupa, Asya-Pasifik, Latin Amerika ve Güney Afrika gibi birçok kıtada varlık göstermektedir.

Rosslare geçiş kontrol sistemlerini, yangın algılama, kamera güvenlik sistemleriniz ile kolayca entegre edebilirsiniz.

INVIA Bina Teknolojileri Rosslar gelişmiş teknoloji portföyü ve rekabetçi fiyatları ile projelerinizde kusursuz çözüm üretmekte olup
aynı zamanda Standart ve IP network kontrol panelleri, elektronik kilit, kart okuyucu, hareket sensörlü buton, sıva üstü buton,
dönüştürücü ve kart seçenekleri ile oldukça geniş bir ürün ailesi sunmaktadır.

Rosslare AC-425 ile Çok kapılı veya turnikeli bina ve fabrikalarda güvenilir, sürdürülebilir ve ekonomik çözümler sunabiliriz.

Rosslare AC-425 Network Geçiş Kontrol Ünitesi ;

MD-D04 ile 8 kapıya kadar genişleme imkânı
30.000 kullanıcı
MD-IO84 ile 8 giriş ve 4 çıkış devresi
RS-232 veya TCP/IP Ethernet bağlantı
20.000 FIFO olay hafızası
64 panele kadar ücretsiz yazılım

Devamını oku...

Geçiş Kontrol ve Güvenlik Sistemleri

Kategori Hizmetlerimiz

Geçiş kontrol sistemleri, modern binalarda giriş ve çıkışların denetimli ve izlenebilir olarak yapılması, kilit altında tutulması gereken yerler için anahtar kullanımının azaltılması, CCTV (kapalı devre televizyon) ve diğer güvenlik sistemleri de entegre edilerek bina güvenlik yönetiminin üst düzeyde sağlanması için kullanılırlar.

Geçiş kontrol sistemlerinde personel ve ziyaretçi veri tabanlarının tutulmasını ve güvenlik senaryolarının uygulanmasını sağlayan güvenlik yönetim yazılımları kullanılmaktadır.

Güvenlik ve Geçiş Kontrol Yelpazesi

Komple anahtar teslimi çözümler sağlamak amacıyla ürünlerimiz arasında temel geçiş kontrol donanım ve yazılımlarının yanı sıra elektrikli kilitler, turnikeler, bariyerler ve benzeri kontrol donanımını da bulunduruyoruz.

  • Turnikeler
  • Kart Okuyucular
  • PDKS Sistemleri
  • Geçiş Kontrol Yazılımları
  • Bariyerler
  • Manyetik Kilitler
  • Kimlik Kartı Yazıcıları
  • RFID Okuyucular
Devamını oku...
Bu RSS beslemesine abone ol
X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhatsApp Destek